Smoothie de piersici, ananas si fructe de padureAm stat ceva timp pana sa ma gandesc cum sa fac prezentarea la aceasta bautura. Apoi mi-am dat seama, ca nu prea am ce spune despre ea, decat ca este delicioasa, ca nu este calorica, si ca poate deveni bautura perfecta. Eu una nu prea am avut succes la pozat, nici nu am facut poze pas cu pas la preparare, dar sincer, nu E nevoie de nici o preparare! Ne trebuie doar un blender si fructele de rigoare si...cam atat!
Deci: 2 piersici proaspete si curatate de coaja sau piersici din compot scurse, 3 felii de ananas proaspat sau din compot, fructe de padure proaspete sau congelate. Fiecare tip de fruct se paseaza in blender separat, se toarna intr-un pahar mai intai ananasul pasat, apoi piersicile, apoi fructele de padure. Se pun in aceasta ordine pentru ca sucurile sa se intrepatrunda, foarte incet, astfel, vom capata si un colorit frumos in pahar.
Ornati paharul cu ce vreti, dupa imaginatie si talent, eu una, nu am nici una nici alta, dar cand ma gandesc ca gustul e asa de bun...parca nu mai conteaza cum il ornez :). Enjoy!


Etichete: