Un pont bun pentru delivery la tine acasa



Sunt sigura ca si tie ti s-a intamplat, si nu o singura data, sa vii acasa seara tarziu de la servici, cu o foame de lup in tine si sa gasesti frigiderul gol-golut. Atat de gol incat sa nu gasesti nici macar un ou pe care sa-l arunci in tigaie, nici macar o rosie din care sa faci salata. Iar conservele din camara sa lipseasca si in congelator sa bata vantul. Si atunci ce ar fi de facut? Caci foamea este mare, stomacul gol si pofta de mancare peste poate!

Atunci vine in ajutor prietenul tau cel mai bun internetul, care iti poate deschide zeci de pagini unde ai putea comanda un fel de mancare dorit. Dar internetul iti poate deveni in cel mai scurt timp cel mai mare dusman al tau. Pentru ca, in dorinta de a gasi mancare variata, la pret ok si care sa-ti si parvina in cel mai scurt timp, incepi a frunzari fel si fel de pagini amagitoare. Obosit si hamesit, renunti la a mai cauta mancare, spre marea ta deceptie si disperare a stomacului.

Ca sa eviti tot ce ti-am povestit mai sus, apelezi la portalul FoodPanda. Acolo gasesti fel si fel de restaurante, toate stranse la un loc, care iti pot oferi cam tot ce doresti in materie de mancare. Ah, sa nu uit, gasesti chiar si mancare chinezeasca, adica vreo 13 restaurante la numar, deci sa tot alegi de acolo! Si daca vrei sa gasesti ceva convenabil si la pret, ei afla ca portalul www.foodpanda.ro iti da si oferte din care poti alege sau poti chiar compara pretul preparatelor chinezesti din meniuri. Eu una as putea alege, spre exemplu, taiteii dintr-un restaurant, orez cu legume din altul, acolo unde stiu eu ca este mai bun si eventual si niste pachetele de primavara la alt restaurant. Numai asa, sa fiu sigura ca am mancarurile mele preferate intr-un singur loc. 
Si daca sa zicem, ti se face o foame de lup chiar in drum spre casa si nu mai ai rabdare sa ajungi acasa sa intri pe calculator, afla ca www.foodpanda.ro s-a gandit si la aspectul asta si ti-a pregatit o aplicatie numai buna de descarcat pe telefonul mobil. Adica, cum o fi sa stai in metrou, sa-ti alegi mancarea preferata, sa o comanzi direct de pe aplicatia de la telefon si cand ajungi acasa, delivery-ul deja sa te astepte cu mancarea calda la usa? Eu zic ca e nemaipomenit de bine :). 

Hai, pofta buna! :)