Food Revolution Day la Conac pe 20 mai, ora 10:30
In ultima vreme alimentatia sanatoasa la copii a devenit un subiect foarte important, mai ales ca peste tot putem gasi tot felul de produse alimentare nocive. 
FOOD REVOLUTION este programul implementat de catre Jamie Oliver la nivel mondial si are ca scop educatia alimentara a copiilor si ca fundament pentru o viata sanatoasa. 
Prin urmare FOOD REVOLUTION DAY este ziua in care in intreaga lume Ambasadorii acestui proiect sarbatoresc alimentatia sanatoasa si organizeaza evenimente publice si ateliere de gatit sanatos impreuna cu parinti si copii. 
Copiii sunt expusi la marketing si reclame mai mult ca niciodata, prin forme ingenioase de promovare a produselor si bauturilor nesanatoase, de tipul "junk food". 
Anul acesta FOOD REVOLUTION DAY isi propune sa traga un semnal de alarma in privinta acestor tipuri de marketing si sa educe copiii in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. 
Marketing-ul pentru copii include o gama foarte larga de tactici precum ar fi: ambalajele atractive, pozitionarea in locuri strategice pe rafturi, mostre gratuite, jocuri video sau desene, vedete, tabere, activitati si programe pentru copii si cate si mai cate!

Pentru prima data peste 10 ambasadori din 5 orase si-au unit fortele pentru a organiza cea mai mare editie Food Revolution, de pana acum, in Romania. 

Puteti participa si voi la acest eveniment organizat la Conacul Golescu Grant-Monument istoric aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 6 Bucuresti

Peste 300 de copii cu varstele intre 6 si 12 ani si parinti vor gati delicioasele retete concepute de Jamie Oliver, impreuna cu nutritionisti, bloggeri si vedete. 
Ne vedem acolo sambata 20 mai 2017 la ora 10:30. 
Daca vreti si voi sa participati va puteti inscrie la eveniment impreuna cu familia la acest link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG5wvPzr4eXKaLJYj-nj-TNthlM5o3gd809danYTrQM5tE3A/viewform?c=0&w=1

Locurile sunt limitate!

Te asteptam la #FoodRevolutionDay2017 !