tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post1086449869234203622..comments2023-09-04T15:56:41.535+03:00Comments on Andreea's Chinesefood blog: Samosa-pateuri indiene cu nautAndreeahttp://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-1576709023958619962015-11-22T08:18:37.439+02:002015-11-22T08:18:37.439+02:00Multumesc pt raspuns! O sa incerc cu alta faina. Multumesc pt raspuns! O sa incerc cu alta faina. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-69571441349528403592015-11-22T00:39:58.341+02:002015-11-22T00:39:58.341+02:00Cuisoarele nu au legatura cu iuteala, mai bine sca...Cuisoarele nu au legatura cu iuteala, mai bine scade cantitatea de ardei iute daca ti se pare umplutura prea picanta. Aluatul este moale si foarte bun pentru modelat. Poti creste un pic cantitatea de ulei si cea de apa ca sa obtii un aluat elastic, probabil ca ti-a iesit mai tare din cauza fainii. Daca spui ca a fost greu de modelat, probabil ca nu l-ai putut intinde intr-o fasie prea subtire, si fiind mai gros, nu s-a copt atat cat trebuie. Aluatul copt este crocant si fraged, cam ca un biscuite. Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-76572343813156933322015-11-22T00:28:57.557+02:002015-11-22T00:28:57.557+02:00Cu adevarat picante aceste pateuri! Cred ca voi re...Cu adevarat picante aceste pateuri! Cred ca voi reface reteta fara piper si cuisoare . Spune-mi te rog cum e aluatul ? Al meu iesise destul de tare si foarte greu de modelat, plus ca nu parea nici bine copt cand l-am scos de la cuptor.. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-51262187721896184362015-05-24T08:17:07.156+03:002015-05-24T08:17:07.156+03:00impecabila prezentarea! multumesc pentru reteta!impecabila prezentarea! multumesc pentru reteta!valentina pielarunoreply@blogger.com