Premii cu iz chinezesc :)




Dragii mei, a sosit si ziua concursului! :) A durat ceva timp pana am apucat sa fac postarea, insa astazi declar deschis concursul organizat cu ocazia implinirii a 4 ani de blog :). Si cum altfel? Cu premii chinezesti. Asadar si prin urmare, am de dat: 

2 premii 
fiecare premiu consta in:
-1 bamboo steamer rotund pe 2 etaje cu diametrul de 18 cm 
-1 set a cate 5 perechi de betisoare cu motive florale si desene
-1 bratara cu banuti chinezesti pentru good luck :)

bamboo steamer este un cos din bambus pentru gatit pe aburi; puteti gati in el legume, diferite tipuri de peste, orez, prajituri chinezesti, coltunasi, chifle, painici....etc. O reteta, o puteti gasi la mine pe blog si AICI

Ce trebuie sa faceti voi:
-sa-mi lasati un comentariu mai jos la aceasta postare in care sa-mi spuneti  pe scurt cum ati ajuns sa accesati blogul meu. Sa zicem, spre exemplu: fie ca ati gasit vreo reteta de a mea pe net si ati ajuns pe blogul meu, fie ca ati auzit de la prieteni, fie ca  v-am spus eu, sau poate m-ati gasit pe Facebook, etc... Atat! :) Nimic mai mult :)

La acest concurs poate participa oricine. Concursul incepe astazi: 28.05.2014 si se incheie pe data de 13.06.2014 orele 23:59. Pe data de 14.06.2014 voi anunta castigatorii. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul Random.org. Premiile vor fi expediate castigatorilor prin Posta Romana la o adresa valida pe teritoriul Romaniei. 

Va rog: 
-comentariul sa fie insotit de numele si prenumele vostru  pentru a nu exista confuzii
-nu lasati comentarii semnate Anonim (nu le pot publica pe acelea!)
-lasati un singur comentariu per participant
-daca doriti si va face placere, puteti distribui postarea cu concursul mai departe, puteti da Share pe Facebook, sau puteti spune si altora :). 

Mult succes! Va astept la comentat! :)