Pentru inceput desfacem conserva, punem porumbul intr-o sita, o trecem printr-un jet de apa, scurgem bine porumbul de apa.
Punem jumatate din cantitatea de porumb intr-un blender si pornim blenderul pentru cateva secunde pana obtinem un piure nu foarte fin.
Separat, intr-un castron batem cele doua oua,
adaugam porumbul maruntint, condimentam cu sare si piper
Apoi faina amestecata cu praful de copt
Amestecam totul cu o furculita, dupa care adaugam patrunjelul tocat
restul de boabe de porumb intregi
si la sfarsit branza albastra sfaramata in bucatele. Amestecam totul foarte bine.
Intr-o tigaie incingem uleiul si turnam cate o lingura si jumatate de aluat in tigaie pentru a forma pancakes.
Le lasam la foc mic sa se rumeneasca pe o parte si cu ajutorul unei spatule le intoarcem si pe partea cealalta.
Cand s-au rumenit bine, le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Le servim imediat calde alaturi de o salata verde
Daca v-au ramas si pentru a doua zi, le puteti reincalzi pentru cateva secunde in cuptorul cu microunde.
Sunt delicioase!
Enjoy!