tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post3657875105140002502..comments2023-09-04T15:56:41.535+03:00Comments on Andreea's Chinesefood blog: Prajitură cu banane şi ciocolatăAndreeahttp://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-31599317758638891312017-03-15T21:52:27.043+02:002017-03-15T21:52:27.043+02:00Sa-mi zici cum ti-a iesit! Eu zic ca o sa-ti placa...Sa-mi zici cum ti-a iesit! Eu zic ca o sa-ti placa tare mult! :). Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-4285801603236991992017-03-14T22:03:31.374+02:002017-03-14T22:03:31.374+02:00Maine o fac și eu. Am înghițit în sec! 😁Maine o fac și eu. Am înghițit în sec! 😁Catalinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-58953201129120530252014-01-11T14:19:41.848+02:002014-01-11T14:19:41.848+02:00Prajitura asta ma cucereste definitiv de fiecare d...Prajitura asta ma cucereste definitiv de fiecare data! Nu stiu cum se face ca ea ramane prajitura mea preferata dintre toate! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-32930444656271712642013-12-16T18:16:38.952+02:002013-12-16T18:16:38.952+02:00nu ai cum sa rezisti la asa prajitura, oricat de m...nu ai cum sa rezisti la asa prajitura, oricat de mult te-ai tine in frau, arata prea bine si numai cand o privesti si te indeamna sa o devorezi imediat :DAuricahttp://www.gatesteusor.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-12281623971348783832013-10-03T18:44:00.954+03:002013-10-03T18:44:00.954+03:00Waaaaa, inca un fan! Deci prajitura asta te-a cuce...Waaaaa, inca un fan! Deci prajitura asta te-a cucerit si pe tine, nu? :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-25201945383892428262013-10-03T08:42:22.532+03:002013-10-03T08:42:22.532+03:00Am facut si eu aceasta prajitura. Foarte buna!!! M...Am facut si eu aceasta prajitura. Foarte buna!!! Multumesc pentru reteta. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-65193705964829527772013-08-16T21:13:34.089+03:002013-08-16T21:13:34.089+03:00Mihaela, nu stiu cati copii ai acolo la biblioteca...Mihaela, nu stiu cati copii ai acolo la biblioteca. Eu am folosit o tava de 25x23 cm, si destul de inalta. Poti face prajitura si intr-o tava mai larga si va iesi mai putin inalta. Daca o tai bucatele mai mici, pot iesi cam 50-60 de bucatele. Sau poti face mai multa compozitie: adaugi inca 1 banana, 50 ml ulei, 1 ou si inca 100 g faina. Intr-adevar, atunci cand o torni in tava, compozitia este destul de lichida, dar se coace destul de bine. Mult succes!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-71708427590819764382013-08-15T19:03:55.828+03:002013-08-15T19:03:55.828+03:00 Trebuie sa fac o prajitura pt. a-i servi pe copi... Trebuie sa fac o prajitura pt. a-i servi pe copiii de la biblioteca unde sunt voluntara. Scrie ca iese multa. Te rog, chiar 1/2 de l de lichide? Nu trebuie sa esuez. Multumesc!Mihaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-37731625658709965072013-07-02T19:59:28.513+03:002013-07-02T19:59:28.513+03:00Da, frisca lichida. Adica smantana aceea la cutie ...Da, frisca lichida. Adica smantana aceea la cutie speciala pentru frisca. O incalzesti maxim 20 de secunde la microunde, sau o pui intr-un ibricut pe foc foarte mic si o lasi aproape 1 minut. Dupa care pui ciocolata tocata bucati. Amesteci si torni peste prajitura. Pup!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-80669670933857665012013-07-02T19:58:01.124+03:002013-07-02T19:58:01.124+03:00Cu cioco n-am incercat, trebuie sa fie si aceea ta...Cu cioco n-am incercat, trebuie sa fie si aceea tare buna, ma gandesc! Aceasta este intr-adevar tare tare buna! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-30108711915846695192013-07-02T19:57:20.650+03:002013-07-02T19:57:20.650+03:00Pfuuuaaa, pai tu crezi ca eu astept vreodata sa st...Pfuuuaaa, pai tu crezi ca eu astept vreodata sa stea la frigider?? Se mananca mai mult de jumatate in aceaasi zi! :))Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-43419077810078334042013-07-02T19:56:44.898+03:002013-07-02T19:56:44.898+03:00A, ce tare! Cum ti s-a parut? :*A, ce tare! Cum ti s-a parut? :*Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-26809762126541551422013-07-02T19:56:25.687+03:002013-07-02T19:56:25.687+03:00Sa stii ca toti imi cer sa fac prajitura asta! Si ...Sa stii ca toti imi cer sa fac prajitura asta! Si cand le spun ce am pus in ea, se mira ca toate cele! :)). Pup si eu, Flory!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-45781962175040818502013-07-02T19:55:49.513+03:002013-07-02T19:55:49.513+03:00Aham, deci si tu esti de acord ca este infernal de...Aham, deci si tu esti de acord ca este infernal de buna! Of, infernul asta! :)) Cu mult drag! :*Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-38515375012544568302013-03-17T12:22:11.790+02:002013-03-17T12:22:11.790+02:00Am facut-o aseara si este ....infernal de buna :)
...Am facut-o aseara si este ....infernal de buna :)<br />Multumesc,<br />O zi frumoasa iti doresc!deamyworldhttps://www.blogger.com/profile/15552464804598364225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-18190876407346340142012-07-14T07:52:31.416+03:002012-07-14T07:52:31.416+03:00N-am mai rezistat si am facut-o si eu!Iti dau drep...N-am mai rezistat si am facut-o si eu!Iti dau dreptate,infernal de buna,ai mei sunt ciocolatosi inraiti si au fost super incantati!Multumesc pentru reteta,absolut delicioasa!Pupici multi Andreea!<3FLORYhttps://www.blogger.com/profile/05698147069057415817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-63881990977791145662012-06-04T11:57:37.152+03:002012-06-04T11:57:37.152+03:00e deja la cuptor!e deja la cuptor!Adinahttps://www.blogger.com/profile/18136732363692407654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-82270215780181585752012-04-20T23:15:45.206+03:002012-04-20T23:15:45.206+03:00Am facut si eu astazi prajitura asta, aveam prea m...Am facut si eu astazi prajitura asta, aveam prea multe banane coapte si suna bine combinatia cu multa cioco :),dar am pus doar 250 g de zahar<br />Este intr-adevar foarte buna! Astept sa vad cum e maine, dupa o zi la frigider :DPaulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-62211145800776475472012-02-01T22:31:01.296+02:002012-02-01T22:31:01.296+02:00O prajitura simpla cu un gust divin. Am sa incerc ...O prajitura simpla cu un gust divin. Am sa incerc si eu reteta ta..am mai facut cioco cu banane insa cred ca a ta este mult mai buna :). te anunt dupa ce o fac. te pupTimeahttps://www.blogger.com/profile/18001010636314703720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-67751492345083628532011-11-10T10:47:16.836+02:002011-11-10T10:47:16.836+02:00buna.ma bate gandul sa incerc si eu reteta asta ca...buna.ma bate gandul sa incerc si eu reteta asta ca mi se pare grozava. spune-mi te rog ce fel de smantana lichida sa pun? frisca lichida sau ce? pot sa o pun pe foc si nu la microunde,caci nu stiu cat s-o las in cuptor ca sa ajunga la punctul de fierbere.msmada_lynahttps://www.blogger.com/profile/00932459097459760373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-293293304262013702011-10-23T18:52:04.940+03:002011-10-23T18:52:04.940+03:00este a doua oara cand fac reteta aceasta...prima d...este a doua oara cand fac reteta aceasta...prima data am topit ciocolata...dar astazi am glazurat cu nutella...eu personal n-am respectat exact ingredientele din reteta...compozitia pentru blat mi s-a parut prea lichida..asa ca am mai adaugat ceva faina...deci raluca nu prea cred ca trebuie neaparat sa respecti exact totul...poti foate bine sa mai si improvizezi...prajitura este foarte buna...dar dupa o noapte la frigider este mortalaaaaa....:PAdrianaSnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-14180306794043445282011-08-26T12:35:46.230+03:002011-08-26T12:35:46.230+03:00Ma scuzati nu exact aceleasi ingrediente sunt la d...Ma scuzati nu exact aceleasi ingrediente sunt la doamna Miha ci chiar mai putin 200 cu 200 si repet dansa a folosit o tava foarte mare si a ieshit ditamai crema.Poate ma puteti ajuta..trebuie sa existe o explicatieralucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-12499190652786282352011-08-26T12:27:07.150+03:002011-08-26T12:27:07.150+03:00wow prajitura arata foarte bine.Dar eu am o adevar...wow prajitura arata foarte bine.Dar eu am o adevarata nelamurire cu indregientele mai exact la crema ganache:deci daca ati zis ca tava e de 25x23 si ati folosit 250 frisca cu 250 ciocolata trebuia sa iasa cel putin de 2 degete crema repet la o tava asa de mica deci sunt in mari dubii..aceleasi ingrediente de crema folosite la o tava de 42X29 a ieshit ditamai crema la doamna Miha http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2011/08/negresa-cu-crema-de-ciocolata.html<br /> vreau sa o fac dar e foarte enigmatica toata treaba astaralucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-48077891805498155732011-07-23T16:42:05.694+03:002011-07-23T16:42:05.694+03:00Anonim, eu zic ca tava aceasta a fost potrivita pe...Anonim, eu zic ca tava aceasta a fost potrivita pentru prajitura. Din ciocolata si frisca a iesit un ganache, care lasat 30 de minute la frigider iese ca o crema densa. Intins peste prajitura, va rezulta un strat mai gros de "crema" din aceasta. Succes!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-14038404269214164082011-07-23T16:36:22.744+03:002011-07-23T16:36:22.744+03:00as face si eu prajitura asta dar la o tava asa mic...as face si eu prajitura asta dar la o tava asa mica nu e prea multa crema din 200 de ciocolata si 200 de frisca`nu iese prea multa crema?Anonymousnoreply@blogger.com