tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post4009927338239082946..comments2023-09-04T15:56:41.535+03:00Comments on Andreea's Chinesefood blog: Tort cu nuci, mere, scortisoara si caramelAndreeahttp://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-67539555990154149222015-10-23T12:29:21.538+03:002015-10-23T12:29:21.538+03:00Multumesc frumos! Revin cu o poza pe Facebook și c...Multumesc frumos! Revin cu o poza pe Facebook și cu impresii!Simonahttp://prichindeii.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-52843767885145366632015-10-22T21:55:31.481+03:002015-10-22T21:55:31.481+03:00Da, inca jumatate din ingrediente ar fi indicat sa...Da, inca jumatate din ingrediente ar fi indicat sa mai adaugi la o tava de 28 cm. Mult succes! Sa-mi spui cum ti-a iesit!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-58231155785908059272015-10-22T09:39:18.247+03:002015-10-22T09:39:18.247+03:00Arată foarte bine! Vreau sa-l încerc și eu mâine.....Arată foarte bine! Vreau sa-l încerc și eu mâine... La o tavă de 28 cm mai adaug încă jumătate din ingrediente?Simonahttp://prichindeii.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-12609046038938125282015-02-17T20:56:10.062+02:002015-02-17T20:56:10.062+02:00Adina, sincer imi pare rau ca nu ti-a iesit asa cu...Adina, sincer imi pare rau ca nu ti-a iesit asa cum ti-ai dorit acest tort. Imi pare rau ca iti raspund si asa tarziu, comentariul tau mi-a scapat si nu am apucat sa-ti raspund la el. Daca vei reveni vreodata asupra comentariului tau, sper sa gasesti si raspunsul meu :). La caramel este intotdeauna o problema, in sensul ca uneori poate fi curgator, uneori poate fi mai dur. Depinde foarte mult cat de mult este lasat pe foc. Cu cat este lasat mai mult pe foc, cu atat devine mai tare atunci cand se raceste. Da, greseala mea este ca nu am specificat acest lucru atunci cand am postat reteta. Caramelu daca este foarte fierbinte, atunci curge de pe tort. Daca este prea rece, atunci nu mai are consistenta curgatoare. Ideea era ca tortul sa fie rece iar caramelul fierbinte, astfel incat atunci cand il punem pe tort, sa se intareasca foarte repede si sa nu aiba timp sa curga de pe tort. La taiat, se poate trece un cutit prin apa fierbinte, ca sa patrunda bine pojghita de caramel. Altceva pe deasupra...daca nu te incanta ideea de caramel...poate o crema, o budinca de caramel...eu stiu? Sau, ai putea sa il pudrezi cu zahar, pur si simplu. Ma gandesc ca nu ar mai fi asa dulce :). Mult succes in toate!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-1061121220647306642013-03-15T04:01:30.634+02:002013-03-15T04:01:30.634+02:00Interesanta reteta, imagini frumoase, foarte gusto...Interesanta reteta, imagini frumoase, foarte gustoase, îmi place blog-ul are mai multe variante şi este de înaltă calitate... Va invitam sa vizitati blog-ul meu din Valencia, cu reţete tradiţionale din regiunea Valencia.<br /><br />http://valenciagastronomic.blogspot.com.es<br /><br />În această săptămână "fritters dovleac reteta" şi săptămâna următoare "Mona Paşti din Valencia" ai de gând să-şi piardă?<br /><br />În blog-ul meu puteţi găsi un Traducător <br /><br /> ta, dacă vă place gastronomie valenciană, puteţi plasa codul HTML pe blog-ul dvs., şi veţi avea acces direct la blog-ul meu, veţi vedea că se <br />drăguţ.<br /><br />chefgoninhttps://www.blogger.com/profile/11933058501325995271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-45033173672699272362013-02-19T10:04:57.362+02:002013-02-19T10:04:57.362+02:00Delicios. A devenit deja unul din preferatele mele...Delicios. A devenit deja unul din preferatele mele.Ramona V.https://www.blogger.com/profile/02115081167207019884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-2047671843329663622012-12-22T14:32:29.031+02:002012-12-22T14:32:29.031+02:00Buna Andreea, bun tortul, f aromat, l-am facut ier...Buna Andreea, bun tortul, f aromat, l-am facut ieri, problema mea majora a fost cu caramelul, care s-a intarit instant in contact cu tortul rece (de la frigider, ca in instructiuni), asa ca pojghita de caramel a fost groasa, deci f greu de taiat si consumat, iar aspectul n-a fost deloc curgator. Nici indicatia ta cu caramelul racit la temperatura camerei n-a fost una corecta, din punctul meu de vedere, pentru ca asa am stricat primul caramel care s-a intarit destul de repede, fierbinte inca fiind. Asa ca data viitoare cand mai fac tprtul asta as cam renunta la caramel, ce as putea sa pun in loc de caramel?Ce as mai adauga eu legat de insiroparea blatului, eu am mai facut un sirop din suc de portocale si zahar pe care l-am pus pe fiecare bucata de blat inainte de mere, pentru ca merele mele nu si-au lasat prea mult suc. merci de retetaAdinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-29452359197239356732012-12-16T16:23:28.690+02:002012-12-16T16:23:28.690+02:00Iti multumesc din suflet!Ma bucur tare mult ca ti-...Iti multumesc din suflet!Ma bucur tare mult ca ti-a placut tortul! Si noua ne-a placut tare mult! Blatul acestui tort, intr-adevar te face sa te simti ca esti acasa in sanul familiei iar mirosul sau te invaluie placut!Eu una nu am foarte multe tipuri de retete, in mare parte mancare chinezeasca si dulciuri. Dar in general, incerc sa pun pe blog retete aparte, speciale, care sa ma reprezinte si cu o nota personala, asa un fel de...signature dish! :). Pup cu drag si te mai astept! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-2327559778824404522012-12-16T16:19:52.348+02:002012-12-16T16:19:52.348+02:00Vica, nu e cazul sa innebunesti! La cate minunatii...Vica, nu e cazul sa innebunesti! La cate minunatii faci tu, tortuletul asta sigur e floare la ureche pentru tine! Haida, fa-l si tu si spune-mi cum ti s-a parut la gust! Pup!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-88794103425211275392012-12-16T01:14:11.286+02:002012-12-16T01:14:11.286+02:00Buna Andreea tin sa te anunt ca am facut reteta de...Buna Andreea tin sa te anunt ca am facut reteta de tort mi-a iesit o bunatate de tort, o savoare care nu am intalnit-o nici la torturile de la cofetarie blatul un gust ce nu-l pot descrie in combinatie cu toate . Tin sa te felicit ptr retetele tale minunate care ni le oferi sunt fantastice , voi mai incerca si alte torturi si sunt convinsa ca aceeasi savoare o au. Am mai facut retete de pe net dar ca ale tale niciuna sunt foarte sincera, asa ca raman la blogul si retetele tale. Te pup si mai asteptam retete noi. SARBATORI FERICITE!!!! ITI DORESC DE LA MONTREAL.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-86871263454825409072012-12-14T20:36:52.118+02:002012-12-14T20:36:52.118+02:00sigur as inebuni pentru asa ceva.....! wow!sigur as inebuni pentru asa ceva.....! wow!dudduzzahttps://www.blogger.com/profile/12668777220260262408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-28487523048597475712012-12-13T22:09:46.991+02:002012-12-13T22:09:46.991+02:00Hi hi! Uite ca am venit cu reteta, cam tarziu ce-i...Hi hi! Uite ca am venit cu reteta, cam tarziu ce-i drept, iar cu raspunsul am venit si mai tarziu! :))Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-2255380869784302932012-12-13T22:09:18.115+02:002012-12-13T22:09:18.115+02:00Saru'mana Emily! Pup si eu!Saru'mana Emily! Pup si eu!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-32797556827169347542012-12-13T22:09:01.574+02:002012-12-13T22:09:01.574+02:00Diana, are arome simple, insa toate combinate ies ...Diana, are arome simple, insa toate combinate ies o deliciosenie! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-66156353162059778052012-12-13T22:08:34.944+02:002012-12-13T22:08:34.944+02:00Ma bucur mult ca iti place! :)Ma bucur mult ca iti place! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-82478379024185347412012-12-13T22:08:17.759+02:002012-12-13T22:08:17.759+02:00Da, ne-a placut tare mult la gust! Mai ales cu nuc...Da, ne-a placut tare mult la gust! Mai ales cu nucile acelea in blat...bun rau! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-75040353339415218242012-12-13T22:07:47.764+02:002012-12-13T22:07:47.764+02:00Multumesc, Coco! Haida la o feliuta! :)Multumesc, Coco! Haida la o feliuta! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-30922829965042361152012-12-13T22:07:29.171+02:002012-12-13T22:07:29.171+02:00Incantata si eu de cunostinta, Gabriela! Caramelul...Incantata si eu de cunostinta, Gabriela! Caramelul din zahar brun este intr-adevar special! Te mai astept pe la mine!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-33410108015496855202012-12-13T22:06:45.734+02:002012-12-13T22:06:45.734+02:00Maria, pana acum ceva timp nu eram fan caramel. In...Maria, pana acum ceva timp nu eram fan caramel. Insa in aceasta combinatie, este pur si simplu divin! Sper sa il faci cat mai curand! Pup! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-72932333768591505152012-12-13T22:06:01.863+02:002012-12-13T22:06:01.863+02:00Iti multumesc! Te mai astept la mine pe blog sa ma...Iti multumesc! Te mai astept la mine pe blog sa mai incerci si alte retete! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-75395409075493335252012-12-13T22:05:30.145+02:002012-12-13T22:05:30.145+02:00Iti multumesc, Adrian! Ce sa zic, pe cat de simplu...Iti multumesc, Adrian! Ce sa zic, pe cat de simplu se face acest tort, pe atat de bun este! Sa-mi ziceti cum v-a iesit tortuletul! Succes! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-47333044294290297132012-12-13T22:04:33.445+02:002012-12-13T22:04:33.445+02:00Folosesc smantana lichida LaDorna 35% grasime. Folosesc smantana lichida LaDorna 35% grasime. Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-2311466216308678892012-12-13T22:03:39.877+02:002012-12-13T22:03:39.877+02:00Nu, e doar caramel cu zahar brun, de aceea pare as...Nu, e doar caramel cu zahar brun, de aceea pare asa inchis la culoare precum ciocolata. Nu pun ciocolata pentru ca nu se potriveste cu merele coapte :).Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-37459127459379972622012-12-13T22:00:13.862+02:002012-12-13T22:00:13.862+02:00Deasupra e doar caramel sau si un strat de ciocola...Deasupra e doar caramel sau si un strat de ciocolata ?Adi L.https://www.blogger.com/profile/10051335885200202932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-8919785441411466832012-12-08T16:28:16.668+02:002012-12-08T16:28:16.668+02:00Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08735846336758345477noreply@blogger.com