tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post4820940994573769153..comments2023-09-04T15:56:41.535+03:00Comments on Andreea's Chinesefood blog: Pui cu caju si brocoliAndreeahttp://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-89315921416320013082012-11-17T18:00:13.432+02:002012-11-17T18:00:13.432+02:00arata belea sa moara izabela pe zgura, nu altceva ...arata belea sa moara izabela pe zgura, nu altceva :) firai tu Marius sa fi ce noroc au unii de neveste :) Florinhttps://www.blogger.com/profile/07847390646702637282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-63961852705396477122011-04-06T10:36:39.234+03:002011-04-06T10:36:39.234+03:00buna,vreau sa fac si eu reteta ta dar nu gasesc vi...buna,vreau sa fac si eu reteta ta dar nu gasesc vin alb de orez,il pot inlocui cu altceva? mersi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-67220000674912115322010-10-28T21:01:21.502+03:002010-10-28T21:01:21.502+03:00Chinezul e de parere ca atunci cand exista carne s...Chinezul e de parere ca atunci cand exista carne si multe legume intr-o mancare, atunci neaparat trebuie sa existe si sos!:) In cazul de fata avem piept de pui, care nu este marinat, deci nu e suculent si mai avem si brocoli, care este un pic mai fad. Deci trebuie format un sos pentru a da mai mult gust mancarii.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-88164630400875278732010-10-26T08:42:38.535+03:002010-10-26T08:42:38.535+03:00Ce bine arata, am facut si eu odata ceva asemanato...Ce bine arata, am facut si eu odata ceva asemanator, dar fara sos, numai cu sos de soia. Trebuie sa salvez reteta sa incerc si varianta ta cu sos.Mihaelahttps://www.blogger.com/profile/10068858963957779539noreply@blogger.com