tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post5175753682373214022..comments2023-09-04T15:56:41.535+03:00Comments on Andreea's Chinesefood blog: Pavlova cu ananas si rodiiAndreeahttp://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-13212038283775235892015-02-03T21:51:25.127+02:002015-02-03T21:51:25.127+02:00Eu am aici cuptor electric,dar nu îmi indică grade...Eu am aici cuptor electric,dar nu îmi indică gradele și nu e nici pe ventilație, cred. În schimb cel care îl am în țară e pe gaz cu ventilație :))))Alina Avramhttps://www.blogger.com/profile/15583402416356103839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-70294409056153720572015-02-03T18:13:39.266+02:002015-02-03T18:13:39.266+02:00MIhaela, esti o draguta! Sa stii ca am testat pavl...MIhaela, esti o draguta! Sa stii ca am testat pavlova si in cuptorul clasic si iese. Singurul impediment ar fi ca uneori bezeaua capata o culoare usor galbuie. Dar nu in toate cazurile. Deci...poti sa o faci oricand si cu cuptor clasic! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-51586087894760922252015-02-03T11:32:36.550+02:002015-02-03T11:32:36.550+02:00Am aterizat in Rai, ce combinatie de gusturi, de c...Am aterizat in Rai, ce combinatie de gusturi, de culori, wow, excelent ! M-ai facut sa-mi doresc un cuptor cu ventilatie :))Mihaelahttps://www.blogger.com/profile/00516400555224425625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-6174000420989779222015-02-01T22:09:32.415+02:002015-02-01T22:09:32.415+02:00Uf, mi-ai dat emotii! :). Multumesc! :)Uf, mi-ai dat emotii! :). Multumesc! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-37847477804931619962015-02-01T03:58:48.360+02:002015-02-01T03:58:48.360+02:00arata ingrozitor de binearata ingrozitor de bineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-57270794116080893852015-01-31T22:44:54.293+02:002015-01-31T22:44:54.293+02:00Si mie imi da mari batai de cap bezeaua asta! Am m...Si mie imi da mari batai de cap bezeaua asta! Am mai zis si o mai zic :), nu sunt fan bezele nici la mancat, nici la facut! Am facut pavlova si fara cuptor cu ventilatie si a iesit dupa ce m-am chinuit un pic. Numai ca acele cuptoare clasice pe gaz au putere mai mare de coacere si tind sa arda bezeaua. Spre exemplu, cuptorul meu pe gaz nici macar nu indica gradele, ci avea 4 trepte mari si late, deci eu nicioidata nu stiam temperatura exacta in timpul coacerii :)). De aceea intr-un cuptor din asta clasic poti coace pavlova si bezele cu usa cuptorului intredeschisa. Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-36424231800920906952015-01-31T22:35:03.744+02:002015-01-31T22:35:03.744+02:00Pavlova asta e un mare mister pentru mine și bezea...Pavlova asta e un mare mister pentru mine și bezeaua în general. Așadar, dacă cuptorul nu e ventilat și nu pot seta temperatura exactă nu am șanse de reușită?! Alina Avramhttps://www.blogger.com/profile/15583402416356103839noreply@blogger.com