tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post9097912622443210766..comments2023-09-04T15:56:41.535+03:00Comments on Andreea's Chinesefood blog: Plăcinţele cu legumeAndreeahttp://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-80856175441322044672012-02-23T20:29:04.201+02:002012-02-23T20:29:04.201+02:00Buna seara Andreea,
Excelenta placinta, intr-adev...Buna seara Andreea,<br /><br />Excelenta placinta, intr-adevar! Eu n-am avut foi cumparate, asa ca le-am facut. Tare, tare mi-a placut! De asemenea, am adaugat si un pic de usturoi: mi s-a parut ca rimeaza bine cu legumele folosite. <br />Multumesc mult pentru reteta, cu siguranta o voi repeta in viitorul apropiat. :)<br /><br />Toate cele bune!roxanahttps://www.blogger.com/profile/16981262353591628456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-29206710169925838242010-11-25T22:54:24.316+02:002010-11-25T22:54:24.316+02:00Arata adorabil, iar legumele m-au dat gata. Eu am ...Arata adorabil, iar legumele m-au dat gata. Eu am adus pentru tine o stafeta a Prieteniei, pentru ca nu ma mai satur sa privesc si sa admir ce faci.Elena Tomahttps://www.blogger.com/profile/14689538848575045898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-10100930250851119062010-11-25T21:52:53.187+02:002010-11-25T21:52:53.187+02:00Tzipi, dupa ce sunt calite, legumele inca sunt cro...Tzipi, dupa ce sunt calite, legumele inca sunt crocante. Calitul usor al legumelor, sau fiertul lor in cazul acestor placintele este important, deoarece acum legumele isi lasa apa. Dupa ce le coacem, legumele sunt moi, dar nu sunt atat de moi incat sa se faca piure. <br />Cat am fost in China, am mancat vinete, dar mai des le-am gasit in restaurantele chinezesti de la noi. Cu prima ocazie am sa postez o reteta chinezeasca de vinete inabusite.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-69561545175532427352010-11-25T21:20:30.381+02:002010-11-25T21:20:30.381+02:00Andreea, legumele din placinta sunt crocante sau m...Andreea, legumele din placinta sunt crocante sau moi ? <br /><br />Ne scrii si noua o reteta de vinete gatite in stil chinezesc ? Am mancat la un restaurant indian, niste vinete bucatele, in sos de soia si cu bucati de tofu printre ele. Erau delicioase.<br /> Am incercat sa-mi fac si eu, insa rezultatul a fost execrabil si l-am aruncat. stii cumva despre cum se gatesc vinetele ?<br /> Multumesc !Tzipihttp://lumeaaltfel.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-12955045526126310562010-11-25T16:56:45.823+02:002010-11-25T16:56:45.823+02:00Nati draga, sunt foi de aluat pentru placinta, Buc...Nati draga, sunt foi de aluat pentru placinta, Bucataria magica parca ii zice...Pachetul acela verde, deci nu foi pentru pateuri. Si foaia de placinta se umfla la copt insa am intins-o un pic cu sucitorul. Sau mai simplu, se inteapa cu furculita din loc in loc.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2790316544171783805.post-37514024939075842432010-11-25T10:05:17.237+02:002010-11-25T10:05:17.237+02:00Ce minunatie de culori, foarte frumoasa si apetisa...Ce minunatie de culori, foarte frumoasa si apetisanta placinta! Zi-mi te rog, ce fel de aluat ai folosit? Din poza nu pare a fi foietaj, ala se infoaie tare la copt, din cite stiu.Natihttps://www.blogger.com/profile/03298245643277767935noreply@blogger.com